TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB ÇMO SAMSUN ŞUBESİ 2. OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ VE İLAN TARİHLERİ

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu`nun çoğunluklu 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi`nde Zafer Mah. İstiklal Cad. No:107/8 Tezel Apt. İlkadım/SAMSUN adresinde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 23 Ocak 2016 Cumartesi günü TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Toplantı Salonu Bahçelievler Mah. Gazanhan Sok. No:6 Kat:2 SAMSUN adresinde, 09:30-17:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen gündem ile toplanacaktır. Şube Genel Kurulumuzun ikinci günü, 24 Ocak  2016 Pazar günü ise 08:30-17:00 saatleri arasında TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi`nde Zafer Mah. İstiklal Cad. No:107/8 Tezel Apt. İlkadım/SAMSUN adresinde seçim yapılacaktır.

Genel Kurul‘a katılacak üyelerin listesi 09-10-11 Ocak 2016 (Cumartesi, Pazar, Pazartesi) günlerinde, Şubemiz adresinde asılmak suretiyle  3 gün ilan edilecektir.

Listeye itirazı olanların, itirazlarını ilan süresi içinde 19 Mayıs Mah. Cumhuriyet Cad. No:17 Kat:3 İlkadım SAMSUN adresindeki, İlkadım İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı‘na yapmaları gerekmektedir.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Gündemi

1. GÜN (23 Ocak 2016)

(TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Toplantı Salonu Bahçelievler Mah. Gazanhan Sok. No:6 Kat:2 SAMSUN)

1.      Açılış ve saygı duruşu