TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi‘nin 3. Dönem Genel Kurulu

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi‘nin 3. Dönem Genel Kurulu 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Genel Kurulumuza, Oda Başkanımız Ahmet Kahraman, Genel Sekreterimiz, ÇMO Adana, Samsun, Ankara ve Trabzon Şube Başkanlarımız, bizleri mesajlarıyla yalnız bırakmayan diğer birim başkan ve yönetimlerimiz, Mersin İl koordinasyon kurulu sekreterliğimize bağlı oda başkanlarımız ve Meslektaşlarımız ile birlikte,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MESİAD Başkanı Hasan Engin, Deva Partisi Mersin İl Başkanı Meslektaşımız Cenk Cenkçimenoğlu, Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Başkavak, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Berna DİNÇ, Mezitli Belediye Başkan Yardımcıları, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülcan KIŞ,  Mersin Kent Konsey Başkanı Ayferi Tuğcu, Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli Meclis üyelerimiz, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı birçok Daire Başkanlarımız katılım sağladılar.  

Seçim işlemi ise 16 Ocak Pazar günü şube hizmet binamızda üyelerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. 

Bilinmelidir ki Odamızın yürüttüğü ve yürüteceği tüm çalışmaların başarılı olabilmesi siz örgütlü üyesine bağlıdır. Genel Kurulumuzda açığa çıkan mesleki irade; bilime, çevre mühendisliğine, insana, ülkeye ve kentimize bağlılıkla harmanlanarak önümüzdeki çalışma döneminde verimli ve daha azimli bir şekilde hayata geçirileceği yönetim kurulumuzca ilan edilmiştir. Şube çalışmalarımızı katılımcı bir şekilde işleterek uygulamak, meslek ve uzmanlık alanlarımızı korumak ve geliştirmek, meslek alanlarımıza, ülkemiz sanayisi ve hizmet alanlarımıza yönelik yanlış politika ve yol haritalarına karşı söz söylemek, üyelerimizle ortak çalışma ve dayanışma içinde olmak, teknik hizmetlerimizi, Oda yayınlarımızı, komisyonlarımızı, işyerlerindeki örgütlülüğümüzü geliştirmek gibi görevlerimizi kollektif bir anlayışla ve işbölümü içinde gerçekleştirmek yönünde katkılarınızın sürekliliğini diliyoruz. Her dönem olduğu gibi ortak paydamız mesleğimiz ve meslek örgütümüz olacaktır. 

3. Olağan Genel Kurulumuza katılan her üyemize ve bizleri yalnız bırakmayan kentimizin dinamiklerine paydaşlarımıza sonsuz teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. 

Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şube 3. Dönem Yönetim Kurulu Mesleğimize Ve Odamıza Hayırlı Uğurlu Olsun. 

Biz Birlikte Güçlüyüz...

 

Dr.SİNAN CAN

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI

MERSİN ŞUBESİ 2.DÖNEM

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

 

 

 

 

 

 

 


 

 

17.01.2022 00:00
Okunma Sayısı: 324
Fotoğraf Galerisi