TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ İLE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA ÖNEMLİ PROTOKOL...

 Çevre Mühendisliği açısından önemli olan "Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü"  Şube Başkanımız Sevim YÜRÜTEN ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur AKTAŞ  tarafından  31.12.2021 tarihinde imzalandı.


BUSKİ Genel Müdürü Sn. Güngör GÜLENÇ` in de katıldığı ve şube yönetim kurulu üyemiz Nuray YEŞİL` in de bulunduğu imza töreninde meslek alanımızla ilgili önem arz eden bu teknik protokol kapsamında;   

Atıksularını BUSKİ kanalizasyon şebekesine deşarj eden ve Atıksu Arıtma Tesisi Proje Onay Genelgesi doğrultusunda ve BUSKİ Atıksu Deşarj Yönetmeliği kapsamında arıtma önlemi alması ya da revizyon yapması gereken işletmelere ilişkin Atıksu Arıtma Tesisi (AAT) projelerinin mesleki gereklilikleri karşıladığına ilişkin gerekli incelemeler odamızca yapılarak vize edilmesinden sonra BUSKİ` nin onayına sunulacaktır.

Ayrıca BUSKİ` nin uygulamaları esnasında gerektiğinde çevre mühendisliği disipliniyle ilgili teknik destek ihtiyaçları için işbirliği olanaklarının geliştirilmesi sağlanacaktır.

İşbirliği için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur AKTAŞ` a,  BUSKİ Genel Müdürü Sn. Güngör GÜLENÇ` e ve bu sürece katkı koyan değerli BUSKİ ekibine teşekkür ederiz.

Mesleğimiz ve Bursa` mız için hayırlı olsun.
31.12.2021 00:00
Okunma Sayısı: 255
Fotoğraf Galerisi