TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBE VE ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.

 TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Derya Ünver ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin arasında, Çevre Mühendisleri Odası tarafından hazırlanan bilgilendirme programları kapsamında oda üyeleri ve çalışanlarının çevre bilincini artırmaya yönelik eğitim protokolü imzalandı.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Derya Ünver, ATSO` nun Çevreci Dönüşüm çalışmalarını önemsediklerini ve en önemli paydaş kurumlarından biri olduklarını söyledi. İlk etkinliğin 24 Aralık cuma günü 14.00 - 15.00 saatleri arasında "İklim Değişikliğinin Ekonomiye Etkileri Uyum Süreci ve Yeşil Mutabakat" başlığıyla gerçekleşeceğini belirten Derya Ünver, eğitim programı kapsamında; "İklim değişikliği kaynaklı afetler ve Antalya", "Sanayinin çevresel rotası döngüsel ekonomi", "Tarımda verimli kaynak kullanımı, "Geleceğin Antalya`sında çevre ve turizm ilişkisi", "Bütüncül su yönetimi", "Sıfır atık sistemi ve GEKAP", "Gelişen dünya büyüyen sorun: e-atıklar", "Yeşil Binalar – BREEAM Metodolojisi ile binaların sürdürülebilirliği" ve "Uluslararası yeşil anahtar programı" başlıklı seminerler düzenleyeceklerini bildirdi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından hazırlanan bilgilendirme programları kapsamında Odamız üyeleri ve üye çalışanları için çevre bilincini artırmaya yönelik online seminerler gerçekleştirilecek. Pandeminin seyrine göre seminerlerin Oda bünyesinde bulunan salonlarda yüz yüze gerçekleştirilebilecek" ve "Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubemizle birlikte yapacağımız eğitim programı ile üyelerimizi ve çalışanlarını bu alanda bilinçlendirmek istiyoruz. Tüm üyelerimizin seminerleri takip etmesini tavsiye ediyorum" dedi.
21.12.2021 00:00
Okunma Sayısı: 191
Fotoğraf Galerisi