TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
TARIMSAL FAALİYETLERDE SU VERİMLİLİĞİ KONULU PANELİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

   Şubemiz 22 Mart 2022 tarihinde Dünya Su Günü etkinliği kapsamında, Ondokuz Mayıs Yerel Eylem Grubu Derneği (OMYEGDER) ile birlikte, 19 Mayıs İlçemizde "Tarımsal Faaliyetlerde Su Verimliliği" konulu Panel düzenlemiştir.

  19 Mayıs Belediyesi Konferans Salonu‘nda saat 14:00‘da başlayan panelimiz, Şube Başkanımız Kübra KÜÇÜK‘ün açılış konuşmasının ardından, panelistlerimiz Tolga EREL (OMYEGDER Başkanı), Bekir KAYA (Kızılırmak Sulama Birliği Birlik Başkanı), Zuhal AKALIN (Özel Sektör Temsilcisi) ve Ali Han Hikmet BAYRAM (Tarımsal Sulama Uzmanı) konuşmaları ve soru-cevap bölümü ile tamamlanmıştır. İlçemizde üretim yapan çiftçilerimizi hedefleyen etkinliğimizde, konuklarımıza tarımda verimli sulama yöntemleri, sulamada yaşanan sorunlar, damla sulamanın önemi, ülkemizde ve 19 Mayıs İlçemizde genel su tüketimi ve dikkat edilmesi gereken hususlar konularında bilgilendirme yapılmıştır.

  Panelimize destek veren ve katılım sağlayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Sayın Osman TOPALOĞLU`na, 19 Mayıs İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın Galip BAYKAL`a, meslektaşlarımıza ve ilçe yerelinden tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.  

23.03.2022 00:00
Okunma Sayısı: 242
Fotoğraf Galerisi