TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ŞUBEMİZ VE KONAK BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE İĶLİM EYLEM PLANI UYGULAMALARI SEMPOZYUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

 Değerli Üyemiz

 

Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı sürecinde çalışma ve uygulama pratiklerinin paylaşılması amacı ile Şubemiz ve Konak Belediyesi işbirliği ile 2 Haziran 2022`de "Sürdürülebilir Enerji Ve İklim Eylem Planı Uygulamaları Sempozyumu" gerçekleştirilmiştir.

 

Konak Belediye Başkanı Sayın Abdül BATUR ve Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat TANYERİ`nin açılış konuşmaları ile başlayan sempozyum kapsamında; oturum başkanlığını sırası ile Prof. Dr. Abdurrahman BAYRAM, Konak Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürü Sn. E. Nermin ÖZGÜR ve Şubemiz İklim Değişikliği,Enerji ve Sürdürülebilirlik Komisyonu Yürütücüsü ve önceki dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanı Helil İNAY KINAY`ın yürüttüğü "Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planlarında Belediyeler İçin Yol Haritası"ve "Sürdürülebilir Enerji ve İklim Planı Hazırlık ve Uygulama Sürecinde Riskler, Fırsatlar, Çözüm Önerileri"konulu oturumlarda akademisyenler ve alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumlar gerçekleştirilerek, uygulama deneyimleri paylaşılmıştır.

 

Etkinlik kapsamında katkı ve destekleri için Konak Belediye Başkanı Sayın Abdül BATUR‘a, oturum başkanları Prof.Dr. Abdurrahman BAYRAM, Sn. E. Nermin ÖZGÜR, konuşmacılarımız Prof. Dr. Levent KURNAZ, Prof. Dr. Doğanay TONUNAY, Prof. Dr. Emine Didem EVCİ KİRAZ, Av. Özlem ALTIPARMAK, Sn. E. Helil İNAY KINAY, Sn. Rahile YENİ,İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Mühendisi Sn. Eylem DEMİRCİOĞLU,Karşıyaka Belediyesi İklim Değişikliği Şube Müdürü Sn.İlker EROL, Çiğli Belediyesi Şehir Plancısı Sn. E.Serdar KARADUMAN ve Kadıköy Belediyesi Çevre Yönetimi ve İklim Değişikliği Şube Müdürü Sn. Şule SÜMER`e, organizasyon kapsamında emek veren Konak Belediyesinde görev yapan meslektaşlarımıza ve personeline ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mesleki uzmanlık alanlarımız kapsamında  yerel yönetimler ile çalışmalarımız farklı etkinliklerle gelişerek devam edecektir.

 

Saygılarımızla.

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

03.06.2022 00:00
Okunma Sayısı: 177
Fotoğraf Galerisi