TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
“SIFIR ATIK YÖNETMELİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” NI GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Değerli Meslektaşlarımız;

7 Kasım 2019 saat 14:00‘da Ankara Sanayi Odası Meclis Salonu‘nda Şubemiz organizasyonuyla gerçekleştirilen "Sıfır Atık Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı‘na yoğun ilgi gösterdiğiniz ve katılım sağladığınız için sizlere teşekkür ederiz.

Toplantıya T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından da katılım sağlanmıştır. Yurdun dört köşesinde görev almakta olan danışman firma sahipleri ve/veya firma temsilcileri, meslektaşlarımız; mevzuatı Bakanlık ile birlikte yorumlamış, uygulamada yaşanabileceği öngörülen hususlara ilişkin Bakanlıkla fikir alış-verişinde bulunmuştur.

ATA‘mız ve silah arkadaşlarının gösterdiği gayret ve emsalsiz başarılara binaen bir dakikalık saygı duruşunun akabine İstiklal Marşı okunmuş, ardından ÇMO Şube Başkanımız İlkim Yiğit‘in konuşmaları ile bilgilendirme toplantımız başlatılmıştır. Şube Başkanımız İlkim Yiğit tarafından Ankara Şube 10.Dönem Faaliyetleri powerpoint sunum eşliğinde katılımcılara takdim edilmiştir.

Gerçekleştirilen sunumlar sonrasında; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzmanı Sayın Şule BEKTAŞ, Ankara Büyükşehir Belediyesi Atık Koordinasyon Şube Müdürü Duygu SOYTÜRK ve Türk Henkel Kimya A.Ş. Hazal TEKÇE‘ye yöneltilen sorular Uzman ve Şube Müdürü tarafından cevaplanmıştır.

Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ise İl Müdür Yardımcısı Adem Karacif, Çevresel Etki Değerlendirmesi Şube Müdürü Nüket Ercan, Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Serkan Tepebaşı, Çevre İzinleri Şube Müdürü Ebru Dilber Çufadar ve sektörde çalışan üyelerimiz bilgilendirme toplantısına katılım sağlamışlardır.

Toplantıya katılım sağlayan T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, katılımlarından ötürü Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü temsilcilerine, değerli meslektaşlarımıza, danışman firma yetkilisi/temsilcilerine ve bizlere bu güzel toplantı salonunu ayarlayan Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu‘na sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

Toplantı sayesinde şekillenen fikirlere ilişkin önerilerinizi cmoankara@cmo.org.tr adresine

e-posta göndermeniz bizleri çok mutlu edecektir.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

Saygılarımızla.

 

7 Kasım 2019

ÇMO Ankara Şube 10. Dönem Yönetim Kurulu

 

08.11.2019 00:00
Okunma Sayısı: 284
Fotoğraf Galerisi