TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
SELÇUK’TA “KUYU KURUMADAN” SU ÇALIŞTAYINA KATILDIK

İzmir Selçuk İlçesinde KEÇİ Kültür Ekoloji Çevre ve İletişim Derneği tarafından düzenlenen İzmir`in iki büyük su havzasında yer alan beş ilçesinde, "KUYU KURUMADAN" başlığı altında su çalıştayları/forumları düzenlenmektedir.

 

Kuyu Kurumadan Çalıstayları‘nın ikincisi Selçuk‘ta Efes Tarlası Yaşam Köyünde 12 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Selçuk Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen bu toplantıda Küçük Menderes Nehri ve Su Yönetimini hakkında konuşuldu.

 

Küçük Menderes Nehri kirliliğine yerinde tanıklık edilen, sorunları ve çözümleri paylaşıldığı bu toplantıya üniversitelerden ve meslek odalarından bu alanda uzman ve akademisyenleri, yerel yönetimlerden konuyla ilgili yetkilileri, bölgelerden çiftçilerle, sulama kooperatifleriyle ve duyarlı yurttaşlarla bir araya gelindi.

 

Şubemizi temsilen eski dönem yönetim kurulu başkanımız E.Helil İNAY KINAY konuşmacı olarak katılım sağladı. Bölge özelinde mevcut su kaynaklarımızı nasıl değerlendirdiğimizi, daha bilinçli bir su kullanımının nasıl olabileceği ve geleceğe dair alınabilecek önlemleri hep birlikte görüş alışverişinde bulunuldu.

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube

17.08.2022 00:00
Okunma Sayısı: 151
Fotoğraf Galerisi