TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ODAMIZ 16. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Değerli Üyemiz,

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası 16. Olağan Genel Kurulu 26 Mart 2022 tarihinde Ankara`da gerçekleştirilmiştir. ÇMO İzmir Şube delegeleri olarak katılım sağladığımız Oda Genel Kurulunun ilk gününde Divan Kurulu Seçimi ve açılış konuşmalarının ardından, Oda Yönetim Kurulu Çalışmalarının sunulduğu faaliyet raporu değerlendirilmiş,  oluşturulan çalışma komisyonlarında Genel Kurula sunulan önergeler değerlendirilmiş ve Genel Kurul onayına sunulmuştur. Oda Yönetim Kurulu, Oda Organları ve TMMOB  Delegasyonu Adaylıklarının belirlenmesi ve ilanı ile Genel Kurul Gündemi tamamlanmıştır.

27 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimler sonucunda ÇMO 16. Dönem Oda organları ve TMMOB delegasyonu belirlendi.

Mesleğimizin gelişmesi, Odamızın daha etkin ve verimli bir dönem geçirmesi için Oda Genel Kurulunda birlikte olduğumuz ÇMO İzmir Şube delegelerimiz ile Genel Kurula katılım sağlayan tüm delegelerimize teşekkür ediyoruz.

Odamız Genel Kurulu ardından 16. Çalışma Döneminin; Üyeleri, Oda Genel Merkezi ve Tüm birimleri ile aktif, katılımcı, doğa, emek ve bilimden yana çalışmalar ile birlikte mesleki kazanımlarımızın arttığı,  bir süreç olmasını diliyoruz. 

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

04.04.2022 00:00
Okunma Sayısı: 235
Fotoğraf Galerisi