TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
MESLEKİ SÖYLEŞİ: Atıksu Arıtma Tesisleri Tasarımı, Tasarım Aşamaları ve Planlaması

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak düzenleyeceğimiz mesleki söyleşide, Atıksu Arıtma Tesisleri Tasarımı, Tasarım Aşamaları ve Planlaması konusunu ele alıyoruz.

🗓 Tarih: 17 Mayıs 2025
🕒 Saat: 15.00
📍 TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Adres: Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Büyükparmakkapı Sokak, No:14/3, Beyoğlu – İstanbul

🎤 Konuşmacı: Mustafa Kemal HASILCI

📌 Katılım ücretsizdir. Kontenjan sınırlıdır.
Etkinliğe katılmak isteyenlerin en geç 16 Mayıs 2025 Saat 17.00’ye kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
👉 Buraya tıklayarak kayıt olunuz

Çevre mühendisliği alanında bilgi ve deneyim paylaşımına açık bu etkinliğimize tüm meslektaşlarımız ve ilgililer davetlidir.


Not: Mustafa Kemal HASILCI, 2007 yılında Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Yurt içi ve yurt dışında birçok su ve atıksu arıtma tesisi projesinde tasarım, uygulama ve işletme süreçlerinde görev almış; sektörde çalışmış ve şu anda kurucu ortağı olduğu firmada mesleki faaliyetlerine devam etmektedir.

afis

12.05.2025 10:44
Okunma Sayısı: 148