TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
`MARMARA DENİZİ`NİN SESSİZ ÇIĞLIĞI` BAŞLIKLI PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

 

05 Haziran 2021 tarihinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında "Marmara Denizi‘nin Sessiz Çığlığı" başlıklı programımızı gerçekleştirdik.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Öğrenci Komisyonu Üyelerimiz Miray ALAÇAM ve Burçin TUNCA‘nın "Marmara Denizi Müsilaj Problemi" başlıklı sunumunu gerçekleştirdiği ilk oturumda Bursa Şubesi Öğrenci Komisyonu Üyemiz Rozmyrat KABULOV, Mudanya Yat Limanı‘na giderek yapmış olduğu yerinde incelemeye ilişkin video çalışmasını paylaştı.

Moderatörlüğünü Bursa Şubesi Öğrenci Komisyonu Üyemiz Mine KANDEMİR‘in yaptığı ikinci oturumda ise Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdür V. Sn. Yükseler GÖKTAŞ ile bir araya gelindi. Değerli konuğumuz müsilaj problemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Bursa Büyükşehir Belediyesi Eylem Planına ilişkin açıklamalar yaptı.

Üçüncü oturumda ise Bursa Şubesi Öğrenci Komisyonu Üyemiz Mine KANDEMİR moderatörlüğünde tüm katılımcılar ile Çevre Kahoot Oyunu oynandı. Çevre ile ilgili soruların sorulduğu oyunda en çok doğruyu en kısa sürede bilen kazandı. Oyun sonunda birinci olan Bursa Şubesi Öğrenci Komisyonu Üyemiz Kübra Zekiye ERKAN‘a "Marmara Denizi‘nin Sessiz Çığlığı" başlıklı programımız adına TEMA Vakfı‘na yapılan fidan bağışına ilişkin sertifika takdim edildi.

Programımız kapsamında bizlere destek olan değerli konuğumuz Yükseler GÖKTAŞ‘a, Bursa Şubesi Öğrenci Komisyonu Üyelerimize ve programımıza katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

 

06.06.2021 00:00
Okunma Sayısı: 222
Fotoğraf Galerisi