TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
KARŞIYAKA BELEDİYESİ,ŞUBEMİZ,PEYZAJ MİMARLARI ODASI İZMİR ŞUBESİ, ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ İŞBİRLİĞİNDE `ORGANİK ATIKLAR DOĞAYA DÖNSÜN` KONULU ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRDİK.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ,ŞUBEMİZ,PEYZAJ MİMARLARI ODASI İZMİR ŞUBESİ, ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İZMİR ŞUBESİ İŞBİRLİĞİNDE "ORGANİK ATIKLAR DOĞAYA DÖNSÜN" KONULU ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Avrupa Atık Azaltım Haftası etkinlikleri kapsamında;atık yönetiminin önemini aktarmak, bilinçli tüketime dikkat çekmek, çevre sorunlarına yerel yönetimler penceresinden bakarak çözümler üretmek  amacıyla Karşıyaka Belediyesi, Şubemiz, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi ve Ziraat Mühendisleri Odası işbirliğinde 30 Kasım Salı günü Organik Atıklar Doğaya Dönsün` konulu çalıştay gerçekleştirilmiştir.

 

Adana Seyhan Belediye Başkanı Sayın Akif Kemal Akay ,Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cemil TUGAY ve Şube Başkanımız E.Helil İNAY KINAY`ın açılış konuşmaları ile başlayan  çalıştay kapsamında; "Mevzuat,Kentsel ve Bilimsel Bakış", "Yerel Yönetim ve Uygulama Örnekleri" ,"Doğaya Dönüş,Bireysel ve Kurumsal Roller" ve "Karşıyaka Vizyonu"  konulu oturumlarda akademisyenler ve alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumlar gerçekleştirilmiştir.

 

Etkinlik kapsamında katkı ve destekleri için Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cemil TUGAY ‘a, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı  Sayın Saadet ÇAĞLIN‘a, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şube Başkanı Elvin SÖNMEZ GÜLER‘e, Zİraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Sayın Tevfik TÜRK‘e,  sunumları ile katkı veren tüm konuşmacılara, organizasyon kapsamında emek veren Karşıyaka Belediyesinde görev yapan meslektaşlarımıza ve personeline ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mesleki uzmanlık alanlarımız kapsamında  yerel yönetimler ile çalışmalarımız farklı etkinliklerle gelişerek devam edecektir.

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

06.12.2021 00:00
Okunma Sayısı: 189
Fotoğraf Galerisi