TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirildi

7 Ekim 2022 tarihinde İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü`ne Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Zeynep Karamanlı ve Şube teknik personelimiz Sedat Durel tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette İBB Deniz Hizmetleri Müdürü İlker Aslan, müdür yardımcıları Suat Biçer ve Hasan Yılmaz`ın dışında meslektaşımız Ömer Sezgin müdürlüğün faaliyetlerini paylaşıp durum tespiti, sorunlar ve çözüm önerileri hakkındaki fikirlerini belirttiler.

Geniş kapsamlı yapılan istişare sürecinde Marmara Deniz kirliliği, Marmara`ya akan derelerin dip çamur tarama çalışmaları, Haliç`teki mevcut faaliyetler hakkında bilgiler paylaşıldı. Müsilaj sürecindeki müdahaleler, son durum ve Şubemizin çözüm önerilerinin de konuşulduğu ziyarette özellikle Marmara`daki katı atık kirliliğinin boyutları ve müdahale olanakları hakkında fikir alış verişi gerçekleştirildi. Ziyaretimiz meslektaş ve meslektaş adaylarımız için yapılabilecek teknik geziler, Marmara deniz kirliliği hakkında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkındaki fikir alış verişleri ile son buldu.

İBB Deniz Hizmetleri Müdürü Sn. İlker Aslan, müdür yardımcıları Sn. Suat Biçer, Sn. Hasan Yılmaz ve meslektaşımız Ömer Sezgin`e misafirperverlikleri ve tüm paylaşımları için bir kez daha teşekkür ederiz.

 

11.10.2022 00:00
Okunma Sayısı: 283
Fotoğraf Galerisi