TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
Halk Sağlığı Genel Müdürü İle “Biyosidal Ürün Uygulayıcı Eğitimi” Konusu Görüşüldü

 

Pandemi sürecinde tıkanan "Biyosidal Ürün Uygulayıcı Eğitimi" konusu Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kara ile görüşüldü.

Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baki Remzi Suiçmez, Kimya Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Uğurlu, Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ahmet Dursun Kahraman ile birlikte gerçekleştirdikleri görüşmede eğitimdeki tıkanıklık dile getirildi.

Gelen fakat eğitimin durdurulması nedeni ile cevaplanamayan taleplerin yoğunluğunun, bunun yanısıra bazı sektörlerde belgeli personel zorunluğunun aktarıldığı toplantıda odaların gerek uzaktan eğitim yöntemleri gerek ise uygulama gibi fiziksel eğitim süreçlerinde gerekli koşulları sağlamakta sorun yaşamayacakları, bu anlamda yeterli alt yapıya sahip oldukları belirtildi.

İletilen istekleri dinleyen Genel Müdür Sayın Doç. Dr. Fatih Kara özetle, "Bu eğitimi biz de önemsiyor ve tekrar canlandırmak istiyoruz. Konu ile çalışan arkadaşlarımız var. En kısa sürede talebinizi değerlendirip; odalarınız ile iletişime geçeceğiz" dedi.

 

 

20.11.2020 00:00
Okunma Sayısı: 395
Fotoğraf Galerisi