TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
Ekolojik Yıkımla Mücadele Kapsamında Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, D5 Sanat Ortamı ve Karşı Sanat Çalışmaları iş birliğiyle ‘Circular 3: Ulusal Çevre ve Sanat Sergisi‘ gerçekleştirildi.

 

CİRCULAR 3: ULUSAL ÇEVRE VE SANAT SERGİSİ‘Nİ MERSİNLİLERLE

 

Ekolojik Yıkımla Mücadele Kapsamında Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, D5 Sanat Ortamı ve Karşı Sanat Çalışmaları iş birliğiyle ‘Circular 3: Ulusal Çevre ve Sanat Sergisi‘ Özgecan ASLAN Meydanında açıldı. 

 

Özgecan Aslan Barış Meydanı‘ndaki çocuk oyun parkının sanatla bütünleştirildiği sergide; İstanbul, Muğla, Mardin, Adana ve Mersin‘den toplam 17 sanatçı eserleriyle yer aldı. Ekoloji temasıyla hazırlanan sergiye sanatçılar; çöp sepetlerinden kırık kent mobilyalarına ve işlevini kaybetmiş spor aletlerine kadar çok çeşitli eserler sundu. 

 

Her yıl düzenlenen ve bu sene 3. sü gerçekleştirilen ‘Circular Ulusal Çevre ve Sanat Sergisi‘ ne Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak katkı sunan, emeği geçen ve destek sunan tüm meslektaş, sanatçı ve paydaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

07.06.2022 00:00
Okunma Sayısı: 247
Fotoğraf Galerisi