TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
EKOLOJİK YIKIMLA MÜCADELE HAFTASI ETKİNLİKLERİNİ TAMAMLADIK.

 Değerli Üyemiz

31 Mayıs-5 Haziran Odamız tarafından çevre sorunlarına, ekolojik yıkıma dikkat çektiğimiz, kamuoyunu bilgilendirdiğimiz mücadele çağrısı yaptığımız, Ekolojik Yıkımla Mücadele Haftası olarak değerlendirilmektedir.
Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak sekreteryasını yürüttüğümüz bu hafta etkinlikleri kapsamında; meslek odaları, kent konseyleri, çevre platformları ve diğer paydaşlar ile birlikte 1-5 Haziran tarihleri arasında kentimizdeki çevre sorunları kapsamında "Çeşme ve Yarımada Talanını Durdurmak İçin, Gaziemir`den Nükleer Atıkların Temizlenmesi İçin, İzmir`in Suyu İçin, Kültürpark`ın Talanını Engellemek İçin ve Aliağa`nın Yıkımına Karşı Nöbetteyiz" konulu forumlar gerçekleştilmiştir.
Ekolojik Yıkımla Mücadele Haftası etkinliklerimizin son günü paydaşlarımızla birlikte 6 Haziran`da TMMOB Mimarlar Odası Önündeki Nöbet etkinliğinin ardından "Kentin Ekolojik Yıkımına ve Talanına Karşı Nöbetteyiz." konulu basın açıklaması gerçekleştirilmiştir.
Basın açıklaması sonrasında Ekolojik Mücadele ve Direniş Yürüyüşü`nün ardından Alsancak Vapur İskelesinin önünde "Kentin Ekolojik Meseleleri ve Kent Suçları" forumu açık kürsü ile gerçekleştirilmiştir.
Forum kapsamında, bölgemizde ve kentimizde yaşanan çevre sorunları ile ilgili bilgi ve görüş paylaşımında bulunulmuştur.
Kentin Ekolojik Yıkımına ve Talanına Karşı Nöbetteyiz diyerek, mücadelemize güçlü bir şekilde devam edeceğimizi ifade ettiğimiz etkinliğimize katılım sağlayan tüm üyelerimize ve yaşam savunucularına teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi
09.06.2022 00:00
Okunma Sayısı: 198
Fotoğraf Galerisi