TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
DEĞİŞEN İKLİM KOŞULLARINDA SUYUN ÖNEMİ ÇALIŞTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİK

28 Mart 2021 tarihinde Şubemiz ve TMMOB Kocaeli İKK ortaklığında hazırlanan ‘‘DEĞİŞEN İKLİM KOŞULLARINDA SUYUN ÖNEMİ ÇALIŞTAYI‘‘ etkinliğini online olarak gerçekleştirdik.

TMMOB Kocaeli İKK Dönem Sözcüsü Kocaeli MMO Şube Başkanı Murat KÜREKÇİ‘ nin yaptığı açılış konuşmasının ardından sunumlara geçildi.

Türkiye‘ de Su Kıtlığı ve Kuraklık konusunda, Doç. Dr. Mahnaz GÜMRÜKÇÜOĞLU YİĞİT,  Evsel ve Endüstüriyel Atık Sularda Su Geri Kazanımı konusunda Prof. Dr. Bülent Keskiner,  Sanayide Su Kullanımı ve Geri Kazanım Suyu konusunda Çevre MÜhendisi Taner ALKAY,  Altyapı Sistemlerinde Enerji Su İlişkisi  konusunda Yüksek Çevre Mühendisi E. Olcay IŞIN  ve Dr. Hasan SARPTAŞ,  Su, İklim Krizi, Tarım ve Gıda Güvenliği İlişkileri konusunda Ziraat Mühendisi Mustafa TENGEREK,  İnsanı Tüketim Amaçlı Sular ve Türkiye‘ de Ambalajlı Su Sektörü konusunda Ayhan BALCI sunumlarını gerçekleştirdi. 

Sunumların ardından soru cevap kısmına geçildi, katılımcılarımız soru, öneri ve görüşlerini aktardıktan sonra, ÇMO Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan TİLKİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep SOYER kapanış konuşmalarını gerçekleştirdi.  

Çalıştayımıza katılan değerli katılımcılarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz. 

 

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBE YÖNETİM KURULU 

 

30.03.2021 00:00
Okunma Sayısı: 294
Fotoğraf Galerisi