TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ÇMO SAMSUN ŞUBE ÖĞRENCİ KOMİSYONUMUZUN DÜZENLEYECEK OLDUĞU `ENERJİ VE ÇEVRE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI` 7-8 ARALIK 2019`DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Öğrenci Komisyonumuzun düzenleyecek olduğu "Enerji ve Çevre Girişimcilik Yarışması" 07-08 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihinin 01 Aralık 2019 olduğu yarışma için ayrıntılı bilgi ve başvuru sayfasına aşağıdaki açıklama sonunda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Bu Etkinlik Hakkında

BURASI ÇOK ÖNEMLİ! 07-08 ARALIK tarihlerinde SAMSUN TEKNOPARK partnerliğinde ENERJİ VE ÇEVRE TEMALI girişimcilik yarışması düzenliyoruz. Etkinliğimiz multidisipliner olacaktır. Farklı bölümlerden insanlar ile bir araya gelerek enerji ve çevre sorunlarına dair iş fikirleri üretecek, iki gün boyunca birbirinden güzel ve yararlı eğitimlerle yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacak ve alanında uzman kişiler desteğinde iş fikirleri üreteceğiz. Finalde ekipler jüri karşısında iş fikirlerini sunacaktır. İlk üçe giren takımlara ödüller ve ön kuluçka girişimcisi olma fırsatı verilecektir. Kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır. Yarışmaya seçilen kişilerle WhatsApp grubu oluşturulacak ve detaylı bilgi grupta paylaşılacaktır. Sorulara içten ve samimi cevaplar vermeniz önerilir. Etkinliğe katılmaya hak kazanan katılımcılara yarışmanın sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Dipnot: Bir fikrinizin olmasına gerek yoktur.

Son başvuru zamanı 01 Aralık 2019 22:00‘dır. 

Başvurduğunuz için teşekkürler.  

https://forms.gle/zcJ4zSwCwDGo6b316

 

21.11.2019 00:00
Okunma Sayısı: 161