TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ÇMO ANKARA ŞUBESİ CANLI YAYIN ETKİNLİĞİ4 “GEKAP VE DEPOZİTO SİSTEMİ UYGULAMASI”

 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Çevre Mühendisi Sayın Demirhan KÜÇÜK ve Çevre Yüksek Mühendisi Sayın Serkan HOŞAFCIOĞLU‘nun konuşmacı olarak katılacağı "GEKAP VE DEPOZİTO SİSTEMİ UYGULAMASI" konusunda online söyleşimiz Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Müge KARAMUSTAFA‘nın moderatörlüğünde 28 Temmuz 2020 Salı günü, 20.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Etkinlik süresince konuşmacılara iletilecek olan sorular, sunuşların ardından düzenlenecek soru-cevap bölümünde tartışılacaktır.

Online söyleşimize siz değerli meslektaşlarımızı bekliyoruz.

 

Zoom Katılım Bilgileri:

Sosyal medya hesaplarımızdan 28 Temmuz 2020 salı günü bildirilecektir. 

Bilgisayarınız veya akıllı telefonunuza Zoom uygulamasını indirdikten sonra, belirtilen ID numarası ve şifre aracılığıyla etkinliğe kayıt yaptırabilirsiniz. Katılım 100 kişi ile sınırlıdır. Etkinlik yayın saatinden 15 dakika önce açılacak, Zoom‘a giriş yapan ilk 100 kişiye onay verilecektir.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Çevrimiçi Etkinlik Kuralları:

·         Online toplantılarda, toplantıya katılan katılımcı sessize alınır.

·         Açılış moderatör tarafından yapılır ve akabinde söz konuşmacılara verilir.

·         Katılımcıların Zoom aracılığıyla sohbet bölümü üzerinden ilettiği sorular moderatör tarafından konuşmacılara iletilir ve soru-cevap bölümünde tartışılır.

·         Çevre Mühendisleri Odası Ankara Şubesi‘nin bilgisi ve izni dışında toplantı kayıt altına alınamaz, yaygınlaştırılamaz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

NOT :Söyleşiye katılım linki sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır. Etkinlik öncesinde sorularınızı en geç 28.07.2020 tarihine kadar cmoankara@cmo.org.tr adresine ulaştırabilirsiniz.

 

 

28.07.2020 00:00
Okunma Sayısı: 144