TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
CITYTECH 12. ULUSLARARASI BELEDİYE VE BELEDİYE EKİPMANLARI FUARI, SUTEK 2. SU TEKNOLOJİLERİ FUARI, FLOARAGARDEN 3. PEYZAJ VE BAHÇE MOBİLYALARI FUARI, ANKARA ŞUBE OLARAK ODAMIZIN STANTIYLA FUARDA YER ALDIK

 

Çevre sektörünün önde gelen mühendislik, proje, tasarım ve teknoloji firmaları ile Belediyelerin Su ve Kanalizasyon İdarelerinin yer aldığı CITYTECH, SUTEK, FLORA&GARDEN Fuarı, Odamız adına Ankara Şubemizin açtığı stant ile meslektaşlarını ve ziyaretçilerini 6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında konuk etti. Stant, fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Çevre Mühendislerinin, öğrencilerin ve diğer katılımcıların gerek sergilenen yayımlar gerekse sorularıyla ilgi odağı haline gelen ÇMO standında sorunlar dinlendi ve gelecek günlerde yapılması planlanan çalışmalar paylaşıldı.

 

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 6-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen fuar için, Şubemiz sabah erken saatlerde standın kurulumu ve ziyarete hazırlanması için çalışmalara başladı. ÇMO yayınları, broşürler, eğitim ve etkinlik duyurularının titizlikle düzenlenmesinin ardından kapıların açılmasıyla ziyaretçi akını başladı. 

 

Odamıza stant desteğinde bulunan İNFO Fuarcılık‘a ve standımızı ziyaret eden fuar katılımcılarına teşekkür ederiz.

 

 

10.09.2018 00:00
Okunma Sayısı: 319
Fotoğraf Galerisi