TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 20192020 DİPLOMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 2019 - 2020 Diploma Töreni 08.07.2020 Çarşamba günü uzaktan erişimle gerçekleştirildi. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR, Prof. Dr. Feryal AKBAL, Prof. Dr. Nurdan Gamze TURAN, Doç. Dr. Hülya BÖKE ÖZKOÇ, Doç. Dr. Ayşe KULEYİN, Doç. Dr. Nevzat BEYAZIT, Doç. Dr. Andaç AKDEMİR, mezun öğrencilerin danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Burcu ÖZKARAOVA, bölüm araştırma görevlileri, mezunlar ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleşen törene Şube Başkanımız Özcan ÇOLUK katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın ardından açılış konuşmasına içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle yüz yüze gerçekleştirilemeyen diploma töreni için duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Prof. Dr. Gülfem BAKAN sözlerini "Çalışkanlığın, dürüstlüğün ve üretkenliğin bir değer olduğunu bilen, zorlukla mücadeleden korkmayan, inandığı gibi yaşayan ve bu inançla hareket eden bireyler olun. Ulu önder Atatürk‘ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için OMÜ kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle.  Hepinize, geleceğine umutla bakan bir toplumun insanlarıyla, dayanışma içinde geçireceğiniz bir yaşam diliyorum. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan gençlerimize, yeni Çevre Mühendisliği bölümü mezunlarımızı sevgiyle uğurluyoruz." diyerek tamamladı. Açılış konuşmasının ardından programa katılan tüm öğretim üyeleri söz alarak mezunları ve ailelerini tebrik edip, başarılar dilediler. Şube Başkanımız Özcan ÇOLUK ise konuşmasında mesleki dayanışmanın önemine değindi.

Program ÇMO Öğrenci Komisyonu Başkanı ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrenci Temsilcisi Enes Yiğit, Çevre Mühendisliği Bölüm Birincisi İremnaz GÜLMÜŞ, Çevre Mühendisliği Bölüm İkincisi Deniz SAYGILI ve Çevre Mühendisliği Bölüm Üçüncüsü Onur YAĞLI‘nın konuşmaları ile devam etti. Çevre Mühendisliği Bölümü‘nde diploma törelerinin kapanış geleneği haline gelen Ulusal Çevre Andı‘nın tüm mezunlar tarafından birlikte okunması ise önceden hazırlanan video kaydının gösterimiyle gerçekleştirildi.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şubesi olarak yeni meslektaşlarımızı tebrik eder, mesleki hayatlarında başarılar dileriz.

 

09.07.2020 00:00
Okunma Sayısı: 325
Fotoğraf Galerisi