TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
“ÇEVRE GÖREVLİSİ, ÇEVRE YÖNETİMİ BİRİMİ VE ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” NI GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Değerli Meslektaşlarımız, Çevre Görevlileri ve Çevre Danışmanları;

12 Mart 2018 14:00‘da Anemon Otel‘de Şubemiz organizasyonuyla gerçekleştirilen "Çevre Görevlisi, Çevre Yönetimi Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik Taslağı Bilgilendirme Toplantısı"na katılım gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.

Toplantıya T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından da katılım sağlanmıştır. Yurdun dört köşesinde görev almakta olan danışman firma sahipleri ve/veya firma temsilcileri; mevzuatları Bakanlık ile birlikte yorumlamış, uygulamada yaşanabileceği öngörülen hususlara ilişkin Bakanlıkla fikir alış-verişinde bulunmuştur.

ATA‘mız ve silah arkadaşlarının gösterdiği gayret ve emsalsiz başarılara binaen bir dakikalık saygı duruşunun akabine İstiklal Marşı okunmuş, ardından Oda Başkanımız Dr.Baran Bozoğlu ile Şube Başkanımız İlkim Yiğit‘in konuşmaları ile bilgilendirme toplantımız başlatılmıştır. Şube Sekterimiz Fatma Seda Turhan tarafından ise Ankara Şube 10.Dönem Faaliyetleri powerpoint sunum eşliğinde katılımcılara takdim edilmiştir.

Sunum sonrası; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yeterlik Hizmetleri Dairesi Başkanı sayın Cihan TATAR ve aynı Başkanlığa bağlı Belgelendirme Şube Müdürü Adnan Macit‘e yöneltilen sorular Daire Başkanı ve Şube Müdürü tarafından cevaplanmıştır.

Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ise İl Müdür Yardımcısı Adem Karacif, Çevresel Etki Değerlendirmesi Şube Müdürü Nüket Ercan, Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Serkan Tepebaşı ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Ebru Dilber Çufadar bilgilendirme toplantısına katılım sağlamışlardır.

Toplantıda Ebru Dilber Çufadar da söz alarak İl Müdürlüğü adına görüşlerini katılımcılara ve Bakanlık‘larına iletmişlerdir.

Toplantıya katılım sağlayan ve başkanlık eden T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, katılımlarından ötürü Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü temsilcilerine, değerli meslektaşlarımıza, danışman firma yetkilisi/temsilcilerine ve bizlere bu güzel toplantı salonunu ayarlayan Anemon Otel çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimiz iletiriz.

Toplantı sayesinde şekillenen fikir ve taslak yönetmeliğe ilişkin önerilerinizi cmoankara@cmo.org.tr adresine e-posta göndermeniz bizleri çok mutlu edecektir.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

Saygılarımızla.

 

13.03.2019 00:00
Okunma Sayısı: 417
Fotoğraf Galerisi