TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ATSO BAŞKANI SN. DAVUT ÇETİN VE MESLEK ODALARI BAŞKANLARI İLE ANTALYA KÜLTÜR SANAT’TAYER ALAN SERGİYE KATILIM SAĞLADIK

ATSO Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Davut Çetin ve Meslek Odaları Başkanları ile birlikte; Antalya Kültür Sanat`ta sergilenen Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan "  ‘su`dur nedenim, Güncel Antalya`nın Kadim Suları " ve Sanatçı Murat Germen‘in fotoğrafları ile Yeşim Demir`in küratoriyel tasarımının buluşması olan "Nisyân - Kadim Antalya`nın Güncel Portresi" sergisine katılım sağladık.

Bu değerli çalışmaların özellikle meslektaşlarımız tarafından yakından incelemesi gerektiğine inanmaktayız.  Sergide yer alan fotoğraflar güzel şehrimiz Antalya` nın geçmişten günümüze kadar olan değişimini gözler önüne sermektedir. Yeşil ve mavi tonlarının yerini zamanla griye bırakması bizleri derinden üzmüş olup "Bunu nasıl değiştirebiliriz?" sorusunu tekrar gündemimize taşımıştır. Çalışmalarımız ivme kazanmıştır.

Etkinlikte emeği geçen; ATSO Başkanımız Sn. Davut Çetin`e, ATSO Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı` na, Meslek Odaları Başkanlarımıza,"  ‘su`dur nedenim, Güncel Antalya`nın Kadim Suları " sergisine bilimsel katkı sağlayan Onur Kurulu Üyemiz Sn. Lokman Atasoy` a,  Antalya Kültür Sanat Ekibine ve eserleri ile ilham olan değerli sanatçılarımıza teşekkür ederiz.

08.04.2021 00:00
Okunma Sayısı: 146
Fotoğraf Galerisi