TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
ASAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALADIK

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü ile ortak çalışmalarımızın devam edeceğini müjdeleyen Eğitim Protokolü imzalanmıştır.

 

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü arasında imzalanan söz konusu protokol sayesinde mesleğimiz ile ilgili farklı konularda tüm sektörlere hitap eden eğitim, sempozyum, seminer vb. etkinliklerin düzenlenmesinde etkili bir adım olmuştur.

ASAT Genel Müdürlüğü ile ortak yapılan Webinar serimize ek olarak, normalleşme süreci ile birlikte, fiziksel şartların sağlandığı salonlarda, siz değerli üyelerimiz ile bir araya gelerek seminerlerimizi gerçekleştirme imkanımız doğmuştur. Webinar programlarımızın yerini seminerlerin alacak olması sebebiyle büyük bir heyecan duymaktayız. Siz değerli üyelerimize fayda sağlayabilmesi adına çalışmalarımız devam etmektedir.  Aynı zamanda öğrenci meslektaşlarımıza konu uzmanları tarafından bilgi aktarılırken kariyer hedeflerine katkı sunacağına dair inancımızın da tam olduğunu belirtmek isteriz.

Yeni eğitimlerde, faydalı bilgiler ışığında görüşmek dileğiyle

Çevre Mühendisleri Odası

IV. Dönem Antalya Şube Yönetim Kurulu

06.07.2021 00:00
Okunma Sayısı: 174
Fotoğraf Galerisi