TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
A-2 TİPİ MÜHENDİSLİK AKUSTİĞİ SERTİFİKA EĞİTİMİMİZİ TAMAMLADIK.

 TMMOB Çevre Mühendisleri Odası olarak Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği kapsamında verilecek eğitimler ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında Şubemiz tarafından 15-18 Mart 2022 tarihlerinde, A-2 Tip Mühendislik Akustiği Sertifika Eğitim programı gerçekleştirilmiştir.

Pandemi koşullarında gerekli tedbirler alınarak HKMO İzmir Şube eğitim salonunda gerçekleştirilen ‘A-2 Tip Mühendislik Akustiği Sertifika Eğitim Programına Belediyeler, Kamu Kurumları ve Özel Sektör çalışanları katılım sağlanmış ve gerçekleştirilen eğitim sonucunda düzenlenen sınavda, başarılı olan katılımcılarımız sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Eğitmenimiz Sayın Dr. Mustafa ECE`ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ev sahibimiz HKMO İzmir Şube Yönetim Kurulu ve Şube Personeline eğitim salonu desteği , nazik ev sahipliği ve gösterdikleri dayanışma için teşekkür ederiz. 

Şubemiz tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı protokolü kapsamında düzenlenen "A-1 Tip Temel Eğitim ve Saha Ölçümleri Sertifika Programı","A-2 Tipi Mühendislik Akustiği Sertifika Programı", "B-1 Tipi Endüstriyel Gürültü Rapor/Haritalama Sertifika Programı ", "B-2 Tipi Ulaşım Sektörü Gürültü Rapor/Haritalama Sertifika Programı ", "C-1 Tipi Bina Akustiği Sertifika Programı" ve " C-2 Tipi Eylem Planlarının Hazırlanması Sertifika Programı" eğitimleri için ön kayıtlarımız devam etmekte olup, yeterli katılım olması halinde kesinleşen eğitim tarihleri konusunda duyuru yapılacaktır. Eğitim duyurularımızı Oda web sayfamızdan (izmir.cmo.org.tr) adresinden takip edebilirsiniz. 

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

21.03.2022 00:00
Okunma Sayısı: 185
Fotoğraf Galerisi