TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
9. TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KURULTAYI

 

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonları olarak, 2 yılda bir düzenlenen kurultay geleneğimizin bu yıl 9.‘sunu gerçekleştiriyoruz. Kurultay‘ın bu yılki temasını ‘Pandemide ÇMO Örgütlülüğü ve Toplumcu Mühendislik‘ olarak belirledik. Görüyoruz ki hayatımızda  birçok radikal değişiklikler meydana geliyor. Gerek mesleki haklarımıza yapılan müdahaleler gerek doğa ve yaban hayatına yapılan tahribatlar artarken; rant-sermaye odaklı eğitim ve çevre politikalarında eşitsizliğe maruz kalmaya devam ediyoruz. Tüm bu sorunlara karşı gelerek demokrasiden, barıştan, emekten, bilimden ve doğadan yana olarak haklarımızı, yaşam alanlarımızı korumak için birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Pandemiye rağmen, fiziken birbirimizden uzak olsak da dayanışma ve mücadelemiz hep bizimle.

Hepinizi saygıyla selamlıyor, çevrimiçi gerçekleşecek 9. Öğrenci Kurultayı‘na 19-20 Haziran tarihlerinde saat 12.30‘da ekran başına bekliyoruz...

 

Not: Kurultay tarihinden 1 hafta önce atölye konularını içeren Google formları yayınlanacaktır. Atölyelere katılmak isteyen arkadaşlarımız, form üzerinden kayıt yaptırabilir.

 

  "Yaşasın ÇMO, yaşasın örgütlü mücadelemiz!"

 9. ÇMO Öğrenci Kurultayı Düzenleme Kurulu

 

03.06.2021 00:00
Okunma Sayısı: 262
Fotoğraf Galerisi