TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
8. ÖĞRENCİ KURULTAYI HAZIRLIK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

"Her çalışma döneminde bir kez yapılan ve bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan ÇMO Öğrenci Kurultayı‘nın, bu yıl Ankara Şube sekreterliğinde 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmıştır. 


Öğrenci kurultayı, Odamızın öğrenci üyeleri ile ilişkilerini geliştirmek, Oda politikaları ve çalışmaları ile ilgili öğrenci üyeleri bilgilendirmek, Oda örgütlülüğünü geliştirmek, çevre mühendisleri öğrencilerinin mevcuttaki yaşadıkları sorunları irdelemek ve mezun olduklarında karşılaşabilecekleri sorunlar hakkında fikir vermek ile bu sorunları çözümlemek için bir vesile olarak görülmektedir. 


Bu kapsamda kurultayımızın verimli geçmesi için en güzel şekilde planlama yapmak ve organizasyonu yürütmek için Ankara Şube Öğrenci Komisyonu toplantıları yürütülmüştür. 


12 Ekim 2018 tarihinde ODTÜ öğrencileri Odamızda, 22 Aralık 2018 tarihinde Hacettepe Üniversitesi öğrencileri ile Anemon Hotel‘de  buluşularak Kurultay süreçleri ve öğrencilerimizin diğer beklentileri ile sorunları hakkında beyin fırtınaları yapılmış, fikir alış verişlerinde bulunulmuştur. İlerleyen günlerde tüm birimlerimizin öğrenci üyeleri ile bir araya gelerek Kurultay çalışmalarımıza ivmelenerek devam edilecektir. "
 

25.12.2018 00:00
Okunma Sayısı: 286
Fotoğraf Galerisi