7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK...
10 Ocak 2026 tarihinde Şube binamızda, şubemiz 7 . Olağan genel kurulu gerçekleştirilmiştir.
Şube Başkanımız Gökhan TİLKİ’nın açılış konuşması ile başlayan genel kurulumuz divan seçimlerinin yapılmasının ardından sıra ile gündem maddelerine göre devam etmiştir.
Kıvanç ERGENÇ’ in Divan Başkanı seçilmesinin ardından , Elif GENÇ Divan Başkan Yardımcılığına, Elif ÖZ ve Batuhan BURAK yazman üye olarak seçilmişlerdir.
6. Dönem Şube Başkanımız Sayın Gökhan TİLKİ’ nin 6. Dönem değerlendirilmesini yaptığı konuşmasının ardından Genel Merkez Yöneticimiz Sayın Diren GÜLTEKİN’ nin genel kurula hitaben konuşmalarını gerçekleştirdiler.
6. Dönem Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Zeynep SOYER’İN faaliyet sunumu gerçekleştirdi ardından Sayman Üyemiz Sayın Murat SANCAK’ın şube mali sunumu yaptığı gündemden sonra genel kuruldan genel sorular cevaplandırıldı.
Çalışma raporlarının görüşülmesi ve 6. Dönem yönetim Kurulunun Aklanmasından sonra, Adayların belirlenmesi gündeminde Yedek ve Asil üyelik başvuruları tutanak altına alarak adaylıklar kesinleştirildi.
7. Olağan Genel Kurulunun ikinci günü olan 11 Ocak 2026 tarihinde ise şube binamızda seçimlerimiz yapıldı.
Genel Kurulumuza ve Seçimlere katılan, katkı sunan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz...
