TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
7. MESLEKTE ONUR YILI TÖRENİ VE KOKTEYLİ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 7. MESLEKTE ONUR YILI TÖRENİ VE KOKTEYLİ BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şubemiz nezdinde gelenekselleşen Meslekte Onur Yılı Töreni ve Kokteylinin 7`ncisi 4 Aralık Cumartesi günü, ATSO` da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tören`e Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih ESEN, Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Cem OĞUZ, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman ATASOY, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa GÜRBÜZ, Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin SARI, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Mustafa AYANOĞLU, Meslek Odaları temsilcileri, basın mensupları, Şubemiz üyeleri ve yakınları katılım sağladı.
Açılış konuşmalarının ardından mesleğinde 20, 25, 30 ve 35`inci yılını dolduran üyelerimize ve gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan sponsorlara plaketleri takdim edildi. Kokteylimizde, canlı müzik eşliğinde tüm katılımcılar geç saatlere kadar keyifli bir gece geçirdiler.
Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza ve misafirlerimize, yoğun programına rağmen yanımızda olan ÇMO Genel Başkanımıza, sponsor firmalara, emek veren, gönül veren herkese teşekkür ederiz.
07.12.2021 00:00
Okunma Sayısı: 177
Fotoğraf Galerisi