TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

19 Şubat 2022 tarihinde Şube binamızda, şubemiz 5 . Olağan genel kurulu gerçekleştirilmiştir.

Şube Başkanımız Gökhan TİLKİ ‘nın açılış konuşması ile başlayan genel kurulumuz divan seçimlerinin yapılmasının ardından sıra ile gündem maddelerine göre devam etmiştir.

Aysun SARAǑ ın Divan Başkanı seçilmesinin ardından , Elif GENÇ Divan Başkan Yardımcılığına, Miray DOĞANER  ve Beyhan DÖNMEZ yazman üye olarak seçilmişlerdir.

4 Dönem Şube Başkanımız Gökhan TİLKİ‘ nn 4. Dönem değerlendirilmesini yaptığı konuşmasının ardından Genel Başkanımız Sayın Ahmet Dursun KAHRAMAN, Genel Sekteretimiz Ahmet Avni AKYOL, İzmir Şube Eski Başkanı E. Helil İNAY KINAY ve İzmir Şube 15. Dönem Başkanı Serhat TANYERİ genel kurula hitaben konuşmalarını gerçekleştirdiler.

4. Dönem Şube Sekreterimiz Begüm BAY faaliyet sunumu ve Sayman Üyemiz Murat TİLKİ ‘nın mali sunumu yaptığı gündemde ise genel kuruldan genel sorular cevaplandırıldı.

Çalışma raporlarının görüşülmesi ve 4. Dönem yönetim Kurulunun Aklanmasından sonra, Adayların belirlenmesi gündeminde Yedek ve Asil üyelik başvuruları tutanak altına alarak adaylıklar kesinleştirildi.

5. Olağan Genel Kurulunun ikinci günü olan 20 Şubat 2022 tarihinde ise şube binamızda seçimlerimiz yapıldı.

Seçimlere katılan, katkı sunan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

03.03.2022 00:00
Okunma Sayısı: 280
Fotoğraf Galerisi