TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
“5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ “ KARMA FOTOĞRAF SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Çevre Mühendisleri Odası Adana Şubemiz ve Adana Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği "5 Haziran Dünya Çevre Günü " ne özel "Çevre ve Kent" temalı karma fotoğraf sergimiz 5 Haziran Cumartesi günü saat :14:00‘da gerçekleşti.. Yaşam alanımız olan kenti, kentin çevresini önemseyen ve tüm bunlara sorumluluk sahibi meslektaşlarımızı, çevre dostlarını ve sanat severleri sergimize katıldı. Çevre adına yapılan mücadeleler, yaşamın sürdürülebilirliğinin sağlanması adınadır. Sanat & edebiyat bizatihi yaşamın ta kendisidir.
Kentin, çevrenin hallerini kendi bakış açılarıyla bizlere yansıtan bu fotoğraflar, çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratıp çözümleri hayata geçirmeyi hızlandıracak diye umut ediyoruz.
Toplamda kıymetli 19 fotoğraf sanatçısının 70 adet fotoğrafı sergilenerek, ayrıca kısa bir belgesel niteliğinde dron çekimi sinevizyon gösterimi de yapıldı.
Katılım ve destek sağlayan tüm sanatçılarımıza ve fikrimizi hayata geçirme aşamasında bir telefon sonrası büyük emek harcayıp yanımızda olan Sergi Koordinatörü Sn. Esin Güvercin Altıokka‘ ya, kıymetli meslektaşımız Sn. İlkgün Güllü Türker‘e, Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden başta Sn. Hüseyin Orhan‘a olmak üzere Sn. İsmail Timuçin‘e sonsuz teşekkürler ediyoruz.

 

05.06.2021 00:00
Okunma Sayısı: 213
Fotoğraf Galerisi