TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
5. GELENEKSEL MESLEKTE ONUR YILI PLAKET TÖRENİ VE GALA GECESİ

Değerli Meslektaşlarımız,
Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubemiz, Odamız nezdinde prestiji yüksek olan, bugüne kadar her yıl üyelerimiz, yakınları, basın mensupları ve protokolden büyük ilgiyle katılımın sağlandığı 5. Geleneksel Meslekte Onur Yılı Plaket Töreni ve Gala Gecesini düzenleyecektir. Törende mesleğini 20 yıl ve üzerinde tamamlamış olan üyelerimize plaketlerini takdim ederek vefa borcumuzu da yerine getirme fırsatı bulacağız.
Katılımınız; Odamız ve mesleğimizin tanıtımı, meslektaşlarımızın bir araya gelerek dayanışmalarının sağlanması ve organizasyonun gelenekselliğinin devamı açısından önem arz etmektedir.
Gala Yemeği 28 Nisan Cumartesi akşamı, saat 19.30‘da, Hotel Su‘da başlayacaktır. Giderlerinin bir kısmı sponsor firmalarca karşılandığından gala yemeği kişi başı 75 TL (limitsiz yerli içki) olarak belirlenmiştir. Törende ayrıca katılımcılara, çekilişle sürpriz hediyeler de dağıtılacaktır. Canlı müzik eşliğinde hepimizin bir araya geleceği, çevre mühendislerine yakışır, keyifli bir gece olmasını diliyor, sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi istiyoruz.
Gala davetiyeleri sınırlı olup yer sıkıntısı ve masa düzeninde sorun yaşanmaması için temin etmek için en kısa sürede Şubemiz sekreterliği ile irtibata geçiniz.
Sevgi ve saygılarımızla.

TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
Antalya Şubesi Yönetim Kurulu 

04.04.2018 00:00
Okunma Sayısı: 355
Fotoğraf Galerisi