TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
5-6 NİSAN TARİHLERİNDE ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL BAŞKANI DR. BARAN BOZOĞLU VE MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN KATILIMI İLE DİYARBAKIR ÇMO ÜYE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    5 Nisan tarihinde Oda Genel Başkanımız Baran BOZOĞLU, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden Vildan ÖZMEN, Kumru ADANALI ve Diyarbakır Çevre Mühendisleri odası üyelerinin katılımı ile üye toplantısı gerçekleştirildi.   
  Toplantı Sn. Kumru Adanalı`nın iklim değişikliği ile ilgili verdiği sunum ile başladı. Kumru ADANALI; hayat kalitesinin artması için doğal kaynak tüketiminin artması gerekmediğini ve sürdürülebilir politikalar izlenmesi gerektiğini söyledi. Bu konunun takibinin ve profesyonel çözümlerinin gelişmiş ülkelerde ÇEVRE MÜHENDİSLERİNE bırakıldığı, ülkemizde de bu konuda pozitif yatırım ve yaptırımların olması gerektiğini dile getirdi.           
  Daha sonra Genel Başkanımız Dr. Baran BOZOĞLU Çevre ve Çevre Mühendislerinin sorunları, oda faaliyetleri, çevre mevzuatındaki güncel gelişmeler hakkında üyelerle söyleşi gerçekleştirdi. Üyeler ile yapılan soru-cevap bölümünden sonra hatıra fotoğrafı çektirildi. 
 6 Nisan tarihinde Genel Başkan Baran BOZOĞLU ve Diyarbakır ÇMO yönetim kurulu üyeleri ile beraber, Diyarbakır ÇMO‘nun geleceği, yapılması planlanan etkinlikler ve öneriler hakkında toplantı gerçekleştirildi.
 
 

08.04.2019 00:00
Okunma Sayısı: 206
Fotoğraf Galerisi