TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
4. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

01 Şubat 2020 tarihinde Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi salonunda şubemiz 4 . Olağan genel kurulu gerçekleştirilmiştir.

Şube Başkanımız Murat SANCAK ‘ın açılış konuşması ile başlayan genel kurulumuz divan seçimlerinin yapılmasının ardından sıra ile gündem maddelerine göre devam etmiştir.

Aysun SARAǑ ın Divan Başkanı seçilmesinin ardından , Elif GENÇ Divan Başkan Yardımcılığına, Ezgi TOPARLAK  ve Batuhan BURAK yazman üye olarak seçilmişlerdir.

3 Dönem Şube Başkanımız Murat SANCAK‘ ın 3. Dönem değerlendirilmesini yaptığı konuşmasının ardından Genel Başkanımız Sayın Baran BOZOĞLU ve MMO Kocaeli  Şubesi YK Üyesi Hüseyin ÇELİK genel kurula hitaben konuşmalarını gerçekleştirdiler.

3. Dönem Şube Sekreterimiz Begüm BAY faaliyet sunumu ve Sayman Üyemiz Gökhan TİLKİ ‘nın mali sunumu yaptığı gündemde ise genel kuruldan genel sorular cevaplandırıldı.

Çalışma raporlarının görüşülmesi ve 3. Dönem yönetim Kurulunun Aklanmasından sonra, Adayların belirlenmesi gündeminde Yedek ve Asil üyelik başvuruları tutanak altına alarak adaylıklar kesinleştirildi.

4. Olağan Genel Kurulunun ikinci günü olan 02 Şubat 2020 tarihinde ise şube binamızda seçimlerimiz yapıldı.

Seçimlere katılan, katkı sunan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

 

 

17.02.2020 00:00
Okunma Sayısı: 311
Fotoğraf Galerisi