TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
14. KARTONDAN TEKNELER YARIŞINDA TAKIM ARKADAŞLARIMIZI ARIYORUZ!

 Değerli Üyemiz/Değerli Öğrenci Üyemiz

Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi öncülüğünde, TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan "14. Kartondan Tekneler Yarışı" 1 Temmuz 2022 Cuma günü Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı ve Pasaport İskelesi alanında düzenlenecektir.
Kartondan teknelerin yarışacağı bu etkinlikte her meslek odası kendi teknesini yapacak ve 1 üyesi tekneye binerek tekneyi kullanacaktır. Yarış mesafesini ilk tamamlayan teknenin birinci olacağı yarışmada çeşitli ödüller de verilecektir.
1 Temmuz 2022 Cuma günü Cumhuriyet Meydanı`nda 14.30`de başlayacak yarışta her Oda sadece oluklu mukavva ve suya dayanıklı koli bandı kullanarak istediği şekilde ve boyutta kartondan teknesini yapacaktır. Bir kişinin binebileceği ve tek kürekle hareket ettirebileceği kartondan tekneler yarışması ödülleri aşağıdaki gibi olup ödül töreni saat 18.30`da gerçekleşecektir.
İlk batan tekneye "Titanik Ödülü",
En iyi giyinen ekibe "En İyi Kostüm Ödülü",
En iyi tasarlanan kartondan tekneye "Prof. Dr.Yücel ODABAŞI En İyi Tasarım Ödülü"
En sportmen ekibe "Tahsin VERGİN Centilmenlik Ödülü"
En düzenli ve temiz çalışan ekibe "Kpt. Engin TANSEL Mavi Bayrak Ödülü"
Yarışı birinci bitiren ekibe "Birincilik Ödülü
Yarışı birinci bitiren ekibe "İkincilik Ödülü
Yarışı birinci bitiren ekibe "Üçüncülük Ödülü verilecektir.
Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak geçen senelerde olduğu gibi bu sene de karton tekneler yarışına üyelerimizden oluşturduğumuz takımımızla katılacağız. Takımımızda yer alarak yarışmaya katılmak ve keyifli bir gün geçirmek isteyen üyelerimizin 29.06.2022 tarihine kadar odamıza isimlerini bildirmelerini rica ediyoruz.
Saygılarımızla
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi
28.06.2022 00:00
Okunma Sayısı: 197
Fotoğraf Galerisi