TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
10. ULUSAL HİDROLOJİ KONGRESİ

10. Ulusal Hidroloji Kongresi  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Coğrafi Bilgi Sistemleri Uzaktan Algılama Uygulama ve Araştırma Merkezi (CBS&UZAL) ev sahipliğinde 09-12 Ekim 2019 tarihleri arasında Muğla`da gerçekleştirilecek.

10. Ulusal Hidroloji Kongresi, üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği gibi bölümleri başta olmak üzere birçok disiplinden oluşan ve su bilimine yönelik faaliyet gösteren bilim insanlarını bir araya getiriyor.

Kongre; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü, Su Kanalizasyon İdareleri ve bağlı birimlerinde ülkemizin bu alandaki gelişimine katkı sağlayan, teknik ve idari yönden çözümler geliştiren insan kaynağının ve bilgi birikiminin buluşacağı bir ortam sunuyor.

Bunun yanında, su bilimleri konusunda teknik, ticari, sanayi ve hizmet altyapısını temsil eden yerel yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşlarını ve özel sektör temsilcilerini buluşturuyor.

10. Ulusal Hidroloji Kongresi`ne bildiri, poster-sunum veya katılımcı olarak katılım sağlamak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan link üzerinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirler.

http://hidrolojix.mu.edu.tr/

04.01.2019 00:00
Okunma Sayısı: 567