TMMOB Çevre Mühendisleri Odası
TMMOB
Çevre Mühendisleri Odası
1. ULUSLARARASI ÇEVRE, TEKNOLOJİ VE YÖNETİM KONFERANSIICETEM) 27-29 HAZİRAN 2019 TARİHLERİ ARASINDA NİĞDE`DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenecek olan ICETEM, 27-29 Haziran 2019 tarihleri arasında Niğde‘de gerçekleştirilecek.

Çevre, teknoloji ve yönetim konularında yapılan çalışmaları paylaşmak amacıyla uzmanları bir araya getirmeyi amaçlayan bu konferans ile, Dünya genelinde alanında seçkin uzmanların, bilim insanlarının, araştırmacıların, akademisyenlerin ve girişimcilerin araştırmaları ve yeni teknolojileri paylaşmaları için bir platform,  yeni işbirlikleri geliştirmek ve temel konular, uygulamalar ve ürünler konusunda uzmanlarla tanışmak için  bir ortam sağlaması amaçlanmaktadır. 

Konferans için Odamıza iletilen ayrıntılı bilgi notu ise aşağıda yer almaktadır. 

Bilgi notu: 

ICETEM yeni Akademik Teşvik Kriterlerini sağlamaktadır. En az 5 farklı ülkeden konuşmacı ICETEM‘e katılacak ve sözlü sunum yapacaktır. ICETEM‘ in resmi sunum dili İngilizce veya Türkçedir. Özet bildiriler microsoft word dosyasına İngilizce olarak yazılmalıdır. Bildiriler en az iki tane bağımsız ve alanında yetkin hakem tarafından değerlendirilecektir. Tam metin bildiriler ise İngilizce veya Türkçe yazılabilir.

ICETEM bildirileri e-kitap olarak basılacaktır.  Konferansta sunulan hakem sürecini geçtikten sonra seçilen bildiriler, Ulusal ve uluslararası bilimsel  dergilerin Özel Sayılarında yayınlanacaktır.

 

 Detaylı bilgiler www.icetem.org.tr  web sitesinde duyurulacaktır.

 

 

19.03.2019 00:00
Okunma Sayısı: 456
Fotoğraf Galerisi