Atatürk alanı
Atatürk alanı
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası TMMOB
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
İçerik listesine dön

Çevre Haberlerinin Medyadaki Rolü ve İzleyiciler Üzerindeki Etkisi Tartışıldı

30.04.2024 Okunma Sayısı: 864
Çevre Haberlerinin Medyadaki Rolü ve İzleyiciler Üzerindeki Etkisi Tartışıldı

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak "Medyanın Ekonomi Politiği ve Çevre Haberleri" başlıklı söyleşimizi, 27 Nisan 2024 tarihinde başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Söyleşi, medyanın ekonomi politiği kapsamında çevre haberlerinin medyada görünürlüğü, haber değeri olarak görülmesi, çevre haberlerinin üretilmesi süreçlerini ele aldı. Dr. Tarkan KILIÇ'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide, çevre konularının haber değeri, haber seçimindeki etkileri ve medyanın ekonomi politiği bağlamında çevre haberlerinin veriliş şekli gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu olarak , etkinliğin başarılı geçmesinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederiz.